top of page
Choose Tent
Flooring system
2.png
1.png

Glampingtält Barta

Glampingtält Triangel

Leverans till

Sverige, Danmark 

8-11. Februari

Hemleverans i Sverige

Låg fraktavgift

Glampingtält

Produkten är unikt handgjord, designad och kvalitetssäkrad av vårt företag i Lettland. Våra Glampingtält skiljer sig från liknande tält på marknaden genom att våra produkter har en icke-permanent grund som kan monteras snabbt (se på bilden till höger). Förutom det alla tält har en rostfri metallram med justerbara ben och färdiga trägolv paneler.

I köpet ingår en metallram i standardstorlek (40m2), som är tillverkat av galvaniserat trägolv alternativt plastgolv, med en övre ram av furu, vilken innehåller kopplingar, bultar och tyg. Produkten har 5 års garanti.

Tilläggsval, en vedeldad kamin, kan byggas in i tältet, som tex skapar en mysig stämning på vintern.

MONTERING Tältet kan monteras med hjälp av den bifogade bruksanvisningen, på cirka 4-6 timmar av två personer, utan tidigare erfarenhet. Under metallramen finns 15 justerbara ben, vilket gör att det inte behövs något bygglov eller någon speciell grund, för att kunna sätta upp tältet. Den största nivåskillnaden, på marken där tältet ska stå, kan vara max 1 meter.

FÖRVARING Man behöver inte demontera tältet på vintern, då tältet kan stå utomhus året runt. Om produkten ska användas för en kortare tid, tex 3-6 månader, och om man önskar förlänga livslängden för produkten, rekommenderas att man plockar isär tältet och förvarar det.

För att förvara tältet, behövs ett utrymme på ca 3 m2. Tältet kan förvaras utomhus, och kan då tex täckas över med en plastpresenning eller liknande material, för skydd mot väder och vind.

VATTENTÄT BOMULLSCANVASTÄLT Tältet är tillverkat av bomullscanvas med en speciell vattentät behandling. Produkten har även en extra tålig tejp, vilken skyddar sömmen. Detta gör att tältet är motståndskraftigt mot tex vindar, regn och snö etc.

TYG SOM ANDAS  Tältet har en högkvalitativ nätdörr och fönster gjorda med kardborre, för att kunna öppna upp tältet och få in frisk luft eller för att kunna se ut, utan att behöva oroa sig för insekter, kryp eller djur.

Om Glampingtält

bottom of page